Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ada Colau: “Necessitem que es comenci a fer política catalana”

L'alcaldessa de Barcelona reafirma que es tornarà a presentar a les properes municipals

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que la ciutat de Barcelona necessita que el Parlament estigui operatiu i que “es concretin polítiques” que des d’abans de la imposició de l’article 155 no s’han portat a terme. ”Necessitem que es comenci a fer política catalana” sense deixar de banda, diu, ”l’excepcionalitat del moment que viu Catalunya”.

En una entrevista a RAC1, Colau ha reafirmat que la seva vocació és ser alcaldessa de Barcelona i que, ara per ara, ”és en l’únic que penso”. Assegura que els projectes que han començat “han de tenir una continuitat en un segon mandat”.

Publicitat

L’adéu a Domènech

Ada Colau ha reconegut que “fer política actualment és molt dur”. Afageix que ”hauria de ser més neta i haver-hi menys cinisme.” L’alcaldessa critica actituds de la oposició: “ens han tumbat propostes que portaven al seu propi programa electoral.” És per això que entén la renúncia de Xavier Domènech però nega que es plantegi abandonar el seu càrrec. De fet, reconeix que ”havíem demanat massa al Xavi”.

Conclou que ”encara no se sap qui substituïrà la posició de Domènech, ens prendrem uns dies”, però insinua que Elisenda Alemany podria ser una opció.

 

 

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona fa una crida a seguir lluitant contra les violències masclistes "en tots els àmbits i formes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut