Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ábalos assegura que ERC “no és un soci de govern”

|

- Publicitat -

El secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos apunta, preguntat sobre el paper d’ERC al Congreso, que no es tracta d’un “soci de govern”. “És un grup amb 13 escons, 3 més que Ciudadanos. És una força que compta i creiem que és una formació política molt important per passar pàgina del trauma que s’ha viscut a Catalunya”, ha puntualitzat Ábalos, que ha tornat a esquivar la pregunta de si hi haurà indults com a part de la negociació amb ERC. “Fins a on jo he estat, això no forma part de l’agenda amb ERC. A més, ells sempre han plantejat l’amnistia perquè entenen que l’indult implica un reconeixement de delicte, i no volen assumir un delicte”, ha conclòs el ministre de Transports.

En una entrevista al diari El País, el ministre de Transports també ha defensat la tasca de Fernando Simón en la pandèmia de covid-19 i just després que el Consell General de Col·legis de Metges hagi demanat el seu cessament. “Ha assumit una gran responsabilitat, ha encaixat campanyes molt hostils i això no ha minat el seu compromís. És impressionant. Qualsevol altre no hagués aguantat”, ha afirmat. “El senyor Simón és un ésser humà, no gaudeix d’infal·libilitat”, ha justificat Ábalos. Sobre els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), el secretari d’organització del PSOE ha insistit que Bildu ha demostrat tenir més “sentit de la responsabilitat” que el PP.

Publicitat

 

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut