Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

A Moncloa no els falta de res: disposen de 150.000 euros perquè Sánchez gaudeixi de material sanitari

|

- Publicitat -

Moncloa és un món a part. Mentre totes les UCI de Catalunya i Espanya estan al límit per la seva falta de material sanitari i estan a punt d’entrar en un col·lapse, la Moncloa està rebent material per part de l’Hospital de La Paz de Madrid, i així assegurar que Sánchez i els membres principals del Gobierno puguin tenir a l’abast les principals necessitats en cas de patir de coronavirus. Aquest tràmit forma part del Sistema Operatiu Sanitari del qual gaudeix la Moncloa “que té la finalitat d’assistir i atendre la salut del president, expresidents, vicepresidents, ministres i altres alts càrrecs”.

Fonts properes a la Conselleria de Sanitat i de l’Hospital de La Paz, han assegurat a El Confidencial que Moncloa no ha tingut problemes amb l’ordenació de material mentre que la majoria d’hospitals de Madrid tenen problemes greus.

Publicitat

De fet, segons el conveni, es disposen de 150.000 euros que serveixen a Moncloa per protegir de la Covid-19 a tots els col·laboradors de Sánchez, i que tenen respiradors, mascaretes, guants, i gels desinfectants.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut