Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

A Moncloa no els falta de res: disposen de 150.000 euros perquè Sánchez gaudeixi de material sanitari

Des de Moncloa no han tingut problemes per demanar material, a diferència de les comunitats autònomes

Avatar
Agències 27/03/2020
Imatge de l'exterior del Palau de la Moncloa / Flickr

Moncloa és un món a part. Mentre totes les UCI de Catalunya i Espanya estan al límit per la seva falta de material sanitari i estan a punt d’entrar en un col·lapse, la Moncloa està rebent material per part de l’Hospital de La Paz de Madrid, i així assegurar que Sánchez i els membres principals del Gobierno puguin tenir a l’abast les principals necessitats en cas de patir de coronavirus. Aquest tràmit forma part del Sistema Operatiu Sanitari del qual gaudeix la Moncloa “que té la finalitat d’assistir i atendre la salut del president, expresidents, vicepresidents, ministres i altres alts càrrecs”.

Fonts properes a la Conselleria de Sanitat i de l’Hospital de La Paz, han assegurat a El Confidencial que Moncloa no ha tingut problemes amb l’ordenació de material mentre que la majoria d’hospitals de Madrid tenen problemes greus.

De fet, segons el conveni, es disposen de 150.000 euros que serveixen a Moncloa per protegir de la Covid-19 a tots els col·laboradors de Sánchez, i que tenen respiradors, mascaretes, guants, i gels desinfectants.