Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

A Illa li surt la hipocresia per les orelles: Assegura que una taula sense terminis no vol dir que hagi de ser lenta

|

- Publicitat -

El líder del PSC a Catalunya, Salvador Illa, defensa que és important que s’hagi acordat un diàleg sense terminis. “No vol dir que hagi de ser lent sinó que s’hi ha d’anar amb una actitud constructiva i d’escolta. Una cosa que porta 10 anys embolicant-se, no la desembolicarem ni en 10 dies ni en 10 setmanes”, ha afegit en una entrevista a ‘Ser Catalunya’. Segons Illa, la reunió d’aquest dimecres “han anat bé” per a Catalunya, però ha reclamat que es complementi amb un diàleg entre catalana. El dirigent dels socialistes catalans ha explicat que abans de l’executiva del PSC d’ahir al vespre va fer un cafè amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. I ha afegit que l’ha trobat “molt convençut” de mantenir l’aposta pel diàleg.

Tot i no volar posar “llenya al foc” en les discrepàncies entre ERC i Junts sobre la taula de diàleg, Illa ha reiterat que no l’ha sorprès el xoc però sí la “rapidesa i la intensitat” amb què s’ha produït.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut