Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

500 pacients amb coronavirus i les UCI gairebé plenes als hospitals privats

|

- Publicitat -

Els hospitals privats catalans acullen gairebé 500 pacients amb coronavirus i tenen les UCI “pràcticament plenes”, segons ha explicat a TV3 el director general de la patronal de la sanitat privada ACES, Lluís Montset, que ha indicat que el nombre de pacients ingressats puja dia a dia. Encara hi ha marge, ha dit, per hospitalitzar-ne més en planta, però ha avisat que les UCI estan gairebé al límit de la seva capacitat. Montset ha assegurat que la coordinació amb el Departament de Salut és molt bona i tots els centres estan a disposició per lluitar contra el coronavirus.

D’altra banda, sobre la situació de la Clínica Sagrada Família de Barcelona, que va intentar realitzar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) que afectaria part de la plantilla, Montset ha explicat que la intenció era aplicar-lo en la part ambulatòria, on havia minvat molt l’activitat. “Això es va iniciar amb la millor voluntat del món, però es va entendre d’una altra manera”, ha afegit. El Departament de Salut va intervenir i ho va aturar, segons va publicar ‘El Periódico’.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut