Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Polèmica pels controls de la Guàrdia Civil a l’AP-7 a l’Ebre sense prou avís

Polèmica pels controls de la Guàrdia Civil a l'AP-7 a l'Ebre sense prou avís

|

- Publicitat -

El Departament d’Interior ha enviat una carta de queixa formal al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, pels últims controls policials que la Guàrdia Civil ha fet a l’AP-7 a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). Segons la Generalitat, aquests controls es fan sense prou avís previ ni a Mossos d’Esquadra ni al Servei Català de Trànsit, i en punts on suposen un risc viari, ja que és un tram de dos carrils amb una alta densitat de trànsit.

Publicitat

Els últims exemples han estat el diumenge de Rams, que va provocar 8 quilòmetres de cues, el diumenge de Pasqua, amb 4 quilòmetres, o aquest dijous, quan hi va haver un accident a la zona. La Guàrdia Civil diu que els controls són normals segons les seves competències.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha dit a TV-3 que no entenen la “discrecionalitat” i que “de cop i volta surtin controls com bolets”. “Fa dies que ho diem, però ara li hem dit formalment al ministre que no pot ser, i que si parlem de coordinació, això és essencial”, ha remarcat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió