Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Pluja de mems a les xarxes per l’homenatge de Google a Montserrat Caballé

|

- Publicitat -

La soprano catalana Montserrat Caballé hauria fet dimarts 89 anys i Google li ha volgut fer un homenatge convertint-la en la protagonista de la imatge inicial o ‘doodle’ del cercador d’avui. Va ser “la cantant d’òpera més polifacètica, nominada a cinc premis Grammy, guanyant-lo l’any 1968 i que va arribar a cantar des de peces de Mozart fins a una versió de ‘Barcelona’ al costat de Freddie Mercury”, ha destacat Google en una piulada a Twitter.

Publicitat

Tot i això, la xarxa s’ha omplert de bromes i mems per la il·lustració de la cantant. Gran part d’elles deien que s’assembla més a Falete o a Rita Barberà que a la cantant. D’altres han criticat que sembla una flamenca i no una cantant d’òpera. “Google homenatja a Montserrat Caballé i a la Fira d’Abril. Ole”, ha assenyalat un usuari de Twitter.

“Pot ser que estiguem al davant del pitjor doodle de Google de la història?!”, ha preguntat un altre. “Mare meva, Google Espanya, un no sap si és Carmen de Mairena, Falete o el diputat Alberto Casero votant de nou la reforma laboral… ”

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió