Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

‘Plataforma per la Llengua’ estudia accions legals contra l’expresident de SCC per relacionar l’ONG amb ETA

|

- Publicitat -

L’expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha publicat un article al diari ‘La Razón’ on relaciona la ‘Plataforma per la Llengua’ amb la banda terrorista ETA. Un text amb el qual Bosch critica l’informe publicat la setmana passada sobre la presència del català als patis de centres educatius i pel qual l’ONG del català ha anunciat (via Twitter) que “estudiarem les accions legals que es puguin dur a terme”.

Publicitat

“Ja som 20.000 socis a qui no fareu callar”, han escrit, tenint en compte que Bosch acusa el Govern de permetre “espies”, en relació al mètode que es va usar per realitzar l’estudi, més que comú en estudis d’antropologia o sociologia i que l’unionisme ha usat per intoxicar sobre Catalunya. “Nens, espies, ETA, diners públics. Resum perfecte de l’Espanya del segle XXI”, s’ha atrevit a escriure Bosch en la frase que ha indignat la Plataforma.

Ciudadanos denuncia a la CE “un espionatge” de la ‘Plataforma per la Llengua’ als patis de les escoles catalanes

Al seu torn, Ciudadanos ha denunciat un “espionatge” de la ‘Plataforma per la Llengua’ als patis de les escoles catalanes en “connivència” amb el Govern. En una pregunta dirigida a l’executiu de la UE, l’eurodiputat Jordi Cañas li ha exigit que es “posicioni” sobre aquest afer i “protegeixi els drets fonamentals dels catalans” perquè considera és “una intromissió intolerable” en la vida privada dels ciutadans. Segons Cañas, s’haurien vulnerat els drets de “750 menors i de la comunitat educativa d’almenys 50 centres”.

Et pot interessar  La Plataforma per la Llengua acusa la justícia francesa de "supremacista i centralista"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió