Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Pesarrodona arremet contra Tsunami Democràtic i el Govern: “Què coi esteu fent?”

|

- Publicitat -

L’exregidor, comediant i pallasso, Jordi Pesarrodona, ha mostrat el seu astorament, afartament i, com es diu vulgarment, que està “fins als nassos” per les paraules del Molt Honorable President Pere Aragonès dient que la gent va sortir massivament a demanar “Sit and Talk”. Pesarrodona, ha afirmat que no es va pactar amb ningú aquest lema.

Publicitat

Pesarrodona considera que hi ha hagut una mala interpretació de Tsunami Democràtic, que “ha deixat a la desbandada” als militants. Ha afirmat que les mobilitzacions de Tsunami van ser “una trampa”. Ha lamentat que es desconvoqués en diverses accions quan se sabia que es deixava “a la gola del llop” a molts militants.

El comediant ha explicat que “no és una taula de negociació, ni de diàleg. No és res”. Segons l’opinió de Pesarrodona, el primer que s’hauria de fer és aturar totes les hostilitats a les més de 3.000 persones represaliades, almenys fins que la negociació es tanqués.

Per Pesarrodona “hi hauria d’haver tots els poders fàctics de l’Estat”, ja que si només es parla amb el Gobierno, només es pot negociar amb allò que està a l’abast del poder executiu. El comediant ha mostrat la seva ràbia vers els sobiranistes que “Un cop s’han repartit els càrrecs i s’han repartit les paguetes” han decidit treballar sense terminis, “ni temporalitat” i ha dit que la taula de diàleg no representa ni l’Estat espanyol, ni a l’independentisme.

Així, ha afirmat que “estem molt tips de tots vosaltres”. Ha criticat que el referèndum del Primer d’Octubre es va dir que “era vinculant” i que només s’havia d’implementar i que es reculés. Pesarrodona ha carregat contra que s’oblidi “a la quantitat de gent que ens heu trinxat la vida”, perquè la repressió té moltes cares ocultes.

Publicitat

Més notícies

Opinió