Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Pavvla publica nou disc: ‘Secretly hoping you catch me looking’

La cantant Pavvla publica aquest divendres el segon disc de la seva trajectòria, Secretly hoping you catch me looking. L’artista utilitza aquest vehicle per parlar de temes quotidians per a […]

Redacció
Redacció 22/11/2018
El Petit de Cal Eril vs Pavvla actuant a la Sala Apolo en el marc del 'Desconcert' el 8 de maig del 2017 / ACN

La cantant Pavvla publica aquest divendres el segon disc de la seva trajectòria, Secretly hoping you catch me looking. L’artista utilitza aquest vehicle per parlar de temes quotidians per a la seva generació, l’anomenada millennial, amb una actitud de provocació que deixa enrere la innocència del primer disc. La cantant va debutar el 2016 amb un disc que la va dur a actuar a Espanya, els Estats Units, el Regne Unit, Alemanya o Suïssa. Les nou cançons que conforma el seu segon disc les presentarà el 31 de gener en un concert a Barcelona en el marc del Festival del Mil·lenni.

El disc, però, va ser emès per ICat FM el dilluns passat, amb una entrevista a la meteòrica artista. En el si del programa Els Experts, els oients de l’emissora pública alternativa, van poder gaudir d’un avançament de la nova obra de Pavvla.