Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Una associació unionista repartirà ventalls amb la bandera d’Espanya per Barcelona

L’associació “Españoles de a Pie” i “España Generosa” repartiran milers de ventalls amb la bandera d’Espanya per Barcelona amb el missatge “És l’hora de canviar. Espanya necessita #AireFresco”. Així, busquen […]

Redacció
Redacció 27/07/2018
Imatge de la web d'Españoles de a Pie

L’associació “Españoles de a Pie” i “España Generosa” repartiran milers de ventalls amb la bandera d’Espanya per Barcelona amb el missatge “És l’hora de canviar. Espanya necessita #AireFresco”.

Així, busquen donar visibilitat, segons diuen a milers de persones anònimes que pateixen “cada dia la pressió secessionista a Catalunya”.

“S’ha de valorar allò espanyol a Catalunya per recuperar el sentit de la unitat esborrat pel secessionisme i per això portem aire fresc”, explica el portaveu de la campanya, Sanitago Ribas. “La majoria de la societat catalana està orgullosa de ser espanyola” tot i que reconeix que “requereix un suport de la societat civil des de diferents administracions”.

Una resposta als llaços grocs

Aquesta maniobra pretén ser una “resposta als llaços grocs i creus a les platges, molt més fresca i simpàtica”.

L’any passat ja es van repartir més de 10.000 ventalls a Barcelona però aquesta vegada han volgut duplicar el nombre.

Expliquen que aquesta mateixa campanya ja s’ha dut a terme a Balears i València i que ha tingut “una gran acollida” entre els ciutadans.