Dimecres, 27 de maig de 2020 - Edició 671
La República

Una diputada socialista valenciana caçada mirant HBO en una reunió sobre el coronavirus a la Diputació de Castelló

A la fotografia es pot veure com té obert el menú de pel·lícules i sèries del servei de streaming

Redacció
Redacció 26/03/2020
Tania Baños, PSPV, mirant HBO en una reunió

Les poques empreses que no han caigut a borsa i que, fins i tot, han tingut lleugers guanys han estat les que es dediquen a oferir sèrie, documentals i pel·lícules en streaming, com ho són Netflix, HBO, Amazon Vídeo o, fins i tot, Disney+ s’ha estrenat (sense català) en plena pandèmia.

I és que el confinament domiciliari fa que molta gent consumeixi per a entretenir-se aquestes plataformes, fins a tal punt que Netflix va anunciar que reduïa la qualitat dels seus vídeos per a no saturar la xarxa.

Hi ha qui està ben enganxat a les sèries que dia a dia omplen i renoven els catàlegs d’aquestes empreses. Tant és així que una diputada valenciana durant una reunió a la Diputació de Castelló, tenia al seu portàtil obert el menú de l’HBO.

Ella és Tania Baños, alcaldessa de La Vall d’Uixó. A la fotografia, penjada a les xarxes per la mateixa Diputació de Castelló i esborrada hores després, es pot veure perfectament com la socialista tenia obert el catàleg de la plataforma de sèries i pel·lícules durant una junta de govern per suspendre els plens provincials.

Relacionats