Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

Multat un bar de Sueca per servir “esmorzars clandestins”

La sanció per l’amo de l’establiment ha estat de 26.000 euros i pels clients 1.600 cada un

Redacció
Redacció 25/03/2020
Bar Olímpic, Sueca

La picaresca no li ha sortit bé a l’amo de l’Olímpic, un bar de Sueca, al País Valencià. El responsable de l’establiment ha estat sancionat amb una multa de 26.000 euros per mantenir obert el local i servir esmorzars clandestins durant l’estat d’alarma, segons fonts municipals. Però segons informa Valencia Plaza, la Policia Local també ha multat amb 1.600 euros a cada un dels cinc clients que en aquell moment gaudien del seu esmorzar. A més, sembla que l’amo també servia copes, ja posats a tenir obert…!

Els mateixos veïns del barri són els que van alertar els agents que al Bar hi entrava i sortia molta gent. Quan van arribar, els policies van observar que la porta estava entreoberta i que dins s’estaven servint esmorzars, pel que van procedir a posar les multes i clausurar al bar.

La República va fer un recull de les situacions més sorprenents i rocambolesques que s’han trobat els Mossos per part de ciutadans que han trencat la quarantena sense motiu legítim. Algunes n’hi ha per llogar-hi cadires!