Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Denuncien agressions durant un homenatge a Guillem Agulló a València: “No ens aturaran!”

El centre social Terra denuncia que algun veí de la finca els ha tirat una substància corrosiva, deixant diverses persones amb cremades a la pell

Carme Garau 19/02/2023
Centre Social Terra.

El centre social Terra de Benimaclet (València) ha denunciat un atac durant un homenatge en memòria de Guillem Agulló, assassinat en mans de neonazis. En un comunicat a través de les xarxes socials, els organitzadors de l’acte han assegurat que han patit “accions violentes i carregades d’odi sense cap raó” i que s’han vist obligats a parar l’activitat. Concretament, expliquen que algun veí de la finca els ha tirat una substància corrosiva, deixant diverses persones afectades amb cremades a la pell.

Davant aquests fets, des del centre socials asseguren que no volen que quedi impune i fan una crida a totes les persones ferides per tal que acudeixin al centre de salut i demanin un part de lesions i a aportar qualsevol informació útil per presentar una demanada col·lectiva. Igualment, ofereixen assessorament legal.

“Ens afecta a totes i volem que vos sentiu acompanyades per tota l’assemblea del Terra. Per la nostra banda, també prendrem mesures al respecte”, han afirmat, tot reivindicant: “No ens aturaran!”.