Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

S’intensifica per terra, mar i aire la recerca del nen desaparegut pels aiguats a Mallorca

Uns 200 efectius formen l’equip que busca el noi per cinquè dia

Avatar
Redacció Balears 14/10/2018
Damaged cars are seen after a storm on the island of Mallorca, Spain October 10, 2018 in this image obtained from social media. Joan Camacho via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES. MANDATORY CREDIT

L’operatiu de recerca del nen arrossegat dimarts passat per la riuada a Sant Llorenç de Cardassar, a Mallorca, s’ha intensificat aquest diumenge per terra, mar i aire. Segons els serveis d’emergències de les Illes Balears, uns 200 efectius formen el dispositiu que busca el noi. La recerca per mar, que es va començar a produir aquest dissabte, compta amb tres equips de Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques, dues embarcacions i dos helicòpters de la Guàrdia Civil. A més, en les aigües properes a Sant Llorenç de Cardassar també hi treballen membres de la Unitat Militar d’Emergències (UME) i un helicòpter de Salvament Marítim . D’altra banda, equips de l’UME, la Guàrdia Civil, i dels Bombers de Mallorca i de Palma continuen pentinant el torrent de son Carrió.

Aquesta nit, uns 33 efectius, principalment de la Guàrdia Civil i de la policia local. han continuat la recerca. En l’operatiu per restablir la normalitat a la zona i trobar el menor desaparegut després del temporal de pluges hi ha treballat 583 efectius i 370 voluntaris civils.