Edició 2160

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 24 de juny del 2024
Edició 2160

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 24 de juny del 2024

MÉS denuncia que la nova Llei de Mobilitat Sostenible pot fer perillar el 75% de descompte pels residents de les Balears

|

- Publicitat -

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha denunciat la possibilitat que la nova Llei de Mobilitat Sostenible pugui suposar, com apunta un informe de l’AIREF amb recomanacions respecte, que el 75% de descompte aeri per a la ciutadania de les Illes Balears perilli.

Publicitat

Concretament, Vidal carrega contra la “resposta absurda” que dona ENAIRE per evitar que les companyies aèries facin negoci amb el 75% de descompte. I és que l’AIREF planteja aplicar el descompte de resident per renda, una “qüestió que violentaria un dret global de tots els habitants de les Balears”.

Per a Vidal “el projecte de Llei de Mobilitat Sostenible podria acabar esdevenint una amenaça per a la connectivitat aèria de les Balears i per a un dret dels ciutadans“. En aquest sentit, ha incidit en el fet que “és preocupant que la incapacitat de l’Estat de controlar les companyies recaigui en el ciutadà amb l’eliminació d’un dret bàsic”. Tanmateix, des del Ministeri de Transports neguen que s’hagi plantejat acabar amb el descompte.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut