Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

‘La llengua camina’, el nou projecte del Govern de les Illes que fusiona el català i el territori

|

- Publicitat -

En el marc de la campanya ‘Mou la llengua’, la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears ha impulsat el projecte ‘La llengua camina‘. Es tracta d’una iniciativa que pretén unir tant catalanoparlants com persones que vulguin aprendre la llengua de manera que es fomenti l’ús del català a les illes mentre els participants en coneixen el territori.

La dinàmica que el projecte durà a terme serà l’organització d’excursions, de manera que mentre es practica la llengua catalana s’aniran coneixent elements del patrimoni natural i cultural de les illes. Perquè siguin el màxim d’atractives possible, les activitats seran gratuïtes i es faran majoritàriament durant els caps de setmana.

Publicitat

A aquestes facilitats s’hi suma el fet que gairebé sempre s’inclouran un servei d’autobús, tant per anar fins al punt d’inici de la ruta com per tornar des del punt final. Un altre gran atractiu és que les excursions comptaran amb un petit tast gastronòmic de productes típics elaborats a establiments locals, a més d’un obsequi de la campanya. L’única limitació és que les places són limitades.

De moment, s’han organitzat les excursions de Mallorca i Menorca. Les d’Eivissa i Formentera encara estan pendents de confirmació. A Mallorca el 21 de gener es farà per terres de Valldemossa, el 19 de febrer per la vall de Sóller i el 23 de febrer per Llubí. A Menorca, el 5 de febrer se’n farà una per Son Morell i el 12 de febrer una altra per Maó-Trebalúger.

Et pot interessar  Incongruència d'Educació: no avaluarà el català oral dels alumnes aquest curs
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut