Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Ja són nou les víctimes mortals pels forts aiguats a Mallorca

Més de 400 efectius treballen a la zona de Sant Llorenç des Cardassar per atendre la població afectada i avaluar els danys

Avatar
Redacció Balears 10/10/2018
Damaged cars are seen after a storm on the island of Mallorca, Spain October 10, 2018 in this image obtained from social media. Joan Camacho via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES. MANDATORY CREDIT

Ja són nou les víctimes mortals pels forts aiguats a l’est de l’illa de Mallorca, segons ha informat el servei d’emergències 112 de les Illes Balears. El total de víctimes s’han localitzat en zones de Sant Llorenç de Cardassar, l’Artà o s’Illot. També hi ha diversos desapareguts. A hores d’ara, més de 400 efectius treballen a la zona per avaluar els danys i atendre a la població afectada. El servei d’emergències informa que en aquests moments les necessitats de roba, menjar i mantes ja estan cobertes. També s’ha posat a disposició dels afectats un telèfon gratuït, el 900 600 112.

En declaracions a Catalunya Ràdio, la consellera d’Hisenda del govern balear, Catalina Cladera, ha explicat que el municipi de Sant Llorenç de Cardassar està impracticable, amb set carreteres tallades. Les classes han quedat suspeses.

 

El govern balear ha convocat un minut de silenci a les vuit del vespre al Consolat de Mar per les víctimes de les inundacions.