Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El Concert per la Llibertat d’Expressió a Palma escalfarà motors el dia abans amb actuacions de 40 grups mallorquins

David Carabén, El Niño de la Hipoteca, La M.O.D.A, Anegats i Tiu se sumen al cartell de diumenge

Redacció Balears 05/05/2018

La M.O.D.A, David Carabén, El Niño de la Hipoteca, Anegats i Tiu són les noves incorporacions al cartell del Concert per la Llibertat d’Expressió, que reunirà fins a 40 grups el proper 17 de juny al velòdrom cobert Palma Arena de Mallorca. La iniciativa, que impulsa l’Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística (ACALLAR), compta ja amb artistes de tot l’Estat en el cartell, entre els quals destaca, com a plat fort, el retorn als escenaris dels Antònia Font. El dia abans, 16 de juny, un total de 40 grups mallorquins escalfaran motors actuant en quatre escenaris de Sa Possessió, centre multidisciplinari i sala de concerts de Palma.

Completen el cartell del Concert per la Llibertat d’Expressió els andalusos Toteking i Reincidentes, els madrilenys Boikot i Def Con Dos, els bascos Berri Txarrak i Lendakaris Muertos o catalans com Albert Pla o Maria del Mar Bonet & Borja Penalba.

 

Boikot, Crim, Daniel Higienico, Gatibu, Juantxo Skalari & The Rude Band, La Gran Orquesta Republicana, La Puta Opepe, Los Chikos del Maiz, Non Servium, Rapsusklei, Morodo, Victor Rutty & Robert del Pyro & Dj Kaef, Soziedad Alkohlika, Phussyon, Senyor Oca, KOP, Charlie EFE i Valtonyc completen el repartiment que s’anirà ampliant amb noves incorporacions.

 

El concert servirà per presentar l’associació ACALLAR (Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística), col·lectiu format per artistes de Mallorca que neix arrel del cas del cantant de rap mallorquí Valtonyc amb la intenció de de crear un moviment que doni suport a la llibertat d’expressió cultural i artística en totes les seves facetes. El Palma Arena ha estat escollit com a espai per realitzar la primera acció del col·lectiu com a simbolisme de la lluita en contra de la corrupció a les Illes Balears.

Text