Divendres, 10 de juliol de 2020 - Edició 715
La República

El Circ Històric Raluy actuarà per primera vegada a les Illes Balears en una gira de sis mesos

La companyia debutarà a Ciutadella el 12 d’abril

Avatar
Redacció Balears 27/03/2019
Un antic carruatge del Circ Raluy i la nova carpa de fons per a l'espectacle 'The magic formula', el 13 de desembre de 2018 (horitzontal)

El Circ Històric Raluy actuarà per primera vegada en la seva història a les Illes Balears en una gira de sis mesos amb el seu circ-museu, que ha viatjat per 40 països al llarg de les últimes dècades i ha guanyat el Premio Nacional de Circo i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres reconeixements. Hi viatjaran 40 persones de la companyia, entre tècnics i artistes, i la vintena de caravanes del circ-museu, que ocupen més de 340 metres lineals de vehicles i han fet famós aquest circ. La companyia debutarà a Ciutadella el dia 12 d’abril i posteriorment viatjarà a Maó, on també farà una estada de 15 dies. Després d’aquestes primeres actuacions a Menorca, viatjaran fins a l’illa de Mallorca, on és previst que realitzi una gira que es perllongarà durant tot l’estiu pels pobles de la costa.

L’espectacle que es podrà veure a les Illes Balears, de dues hores de durada, està pensat per tota la família i inclou números que s’han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus. Recupera el mític personatge de l’home fort i presenta números aeris i també entrades de pallassos.

Relacionats