Dimarts, 4 d'agost de 2020 - Edició 740
La República

Clausuren una festa de més de 100 persones a Eivissa sense distàncies ni mascaretes

Tot i la fugida d’assistents, van aconseguir identificar 58 persones

Redacció
Redacció 21/07/2020

La Policia Local del municipi eivissenc de Sant Josep irromput una festa on hi havia un centenar de persones, sense distàncies ni màscares, en un pub il·legal del complex Casa Lola, ubicat a la zona Es Cubells, segons ha informat aquest dimarts fonts de l’Ajuntament i que recull 20 Minutos.

Els fets es van produir al voltant de les vuit del matí d’aquest dilluns, quan els agents van poder accedir a un club ubicat en una zona de la finca que connecta Casa Lola amb altres dues propietats, Casa Lolita i Casa Paola, totes pertanyents a la mateixa societat, Inversions hoteleres El Far.

Quarantena fins al test

Ara, les autoritats els han demanat que es quedin a casa fins a tenir els resultats de les proves en unes 24 hores. I és que no s’acomplia cap mesura de seguretat: els agents van constatar la presència de nombroses persones ballant, sense mantenir el distanciament social i sense la preceptiva mascareta.

Els agents van precintar els equips de música i els altaveus de tots dos emplaçaments i, tot i la fugida d’assistents, van aconseguir identificar 58 persones, encara que s’estima que eren un centenar.

La Policia Local considera que s’ha incorregut en un incompliment “molt greu” de l’article 3 del decret de mesures sanitàries enfront de la Covid-19, i la multa pot arribar als 600.000 euros.

 

Relacionats