Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

Air Europa presenta un avió que es diu “Policía Nacional”

Un bisbe bateja l’aparell durant una inauguració amb la plana major del cos de policia espanyol

Redacció
Redacció 14/02/2020
Avió d'Air Europa que es diu "Policía Nacional"

Podria semblar un gag del programa de sàtira Polònia de TV3 però no. Ahir dijous, l’aerolínia Air Europa va presentar un avió que es diu “Policia Nacional. Nuestro servicio, tu seguridad”.

No hi ha faltat res de la Marca Espanya: la plana major de la Policiia Nacional espanyola i un bisbe que ha batejat l’aeronau de manera solemne. Tot plegat a l’hangar de la companyia aèria de l’aeroport de Son Sant Joan.

La directora general d’Air Europa, María José Hidalgo, ha destacat els principis i valors de la Policia Nacional i ha posat l’accent en l’orgull que suposa per a l’aerolínia “portar al més alt el nom de la Policia Nacional”.

Tal com explica UltimaHora, González Peña ha recalcat que “els espanyols podem sentir-nos orgullosos de la nostra policia. Un orgull i un agraïment que, des d’avui, s’enlairarà i es va a farà visible a un avió d’Air Europa”. Així mateix, ha agraït la feina de tots els Policies Nacionals i, especialment, dels destinats a les Balears, reconeixent que realitzen “una feina que converteix l’arxipèlag en una regió segura i cada any més atractiva”.

L’avió batejat, que cobreix rutes domèstiques i europees, i té una capacitat per a 120 passatgers, ha estat esquitxat per rebre el baptisme i benedicció per part de bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull.