Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

35 autors de còmic creen un ‘fanzine’ pel ‘Cap de setmana de la llibertat d’expressió’ a Palma del 15 al 17 de juny

El darrer dia se celebrarà el ‘Concert per la llibertat d’expressió’, organitzat per l’associació Acallar

Redacció Balears 08/06/2018

35 autors de còmic de les Illes Balears han creat un ‘fanzine’ amb motiu dels actes del ‘Cap de setmana de la llibertat d’expressió’ dels dies 15, 16 i 17 de juny en què se celebrarà el darrer dia el ‘Concert per la llibertat d’expressió’, organitzat per la Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística (Acallar). Segons l’associació, es tracta d’una publicació gràfica on 35 artistes i dibuixants que expressen creativa i obertament el seu rebuig cap als recents casos de repressió i condemnes que afecten els creadors.

La publicació conté 28 pàgines i és editada i impresa pel Clúster de Còmic de Mallorca, que reuneix a professionals del còmic i la il·lustració com Max, Pere Joan, Vaquer, Margalida Vinyes o Pau, i l’associació Acallar. S’han imprès 2.000 números del ‘fanzine’, que es distribuirà gratuïtament entre el públic assistent al ‘cap de setmana per la llibertat d’expressió’.

 

El 15 de juny el Teatre del Mar acollirà Gerard Quintana, Willy Toledo i Sergi López; el 16 de juny a Sa Possessió actuaran una quarantena de grups musicals de les Balears i el 17 de juny al Palma Sorra se celebrarà el ‘Concert per la llibertat d’expressió’ que reunirà fins a quaranta grups de tot l’Estat com Antònia Font, Albert Pla, Reincidentes o Berri Txarrak, entre molts d’altres.