Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Fraga tindrà un nou bosc urbà

El bosc tindrà camins pavimentats, il·luminació de les zones de passeig, mobiliari urbà i jocs infantils

Redacció 24/02/2023
El nou parc es farà al costat de la pista de pump track de Fraga

Segons informa Heraldo de Aragón, l’Ajuntament de Fraga té la intenció de crear un nou bosc urbà al costat del de l’actual circuit de pump track, conformant conjuntament una superfície de 4.000 metres quadrats dedicada a l’esbarjo. El nou bosc està projectat en un terreny de propietat municipal situat entre els carrers Jaime Vera Monclús i José Salarrullana.

Esther Rubio, regidora d’urbanisme, ha explicat que “el bosc urbà tindrà una zona de jocs infantils ja que, en tota aquesta zona, fins ara no n’hi havia. Gràcies a aquest projecte s’humanitzaran més l’entorn i els carrers”. Considera que l’espai “es convertirà en un dels punts d’oci més destacats de la ciutat”.  L’alcalde Santiago Burgos ha declarat que “aquest nou pulmó verd era molt necessari”.

El bosc tindrà camins pavimentats, il·luminació de les zones de passeig, mobiliari urbà i jocs infantils. Està previst que s’hi plantin més de 50 arbres de varietats autòctones. La licitació de les obres està previst que es faci durant el mes d’abril i la previsió per la inauguració és per a finals d’estiu. Es farà amb una subvenció de 182.000€ procedent de la Diputació d’Osca. L’import total del pressupost és de 217.695€.