Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Després de convertir la Cambra en una “eina de país” arriba l’hora de PIMEC

Eines de País, la plataforma impulsada per l’ANC que va guanyar les últimes eleccions a la Cambra de Barcelona, anuncia una candidatura a PIMEC poques hores després de la dimissió del seu president

Redacció
Redacció 03/02/2021
Els principals dirigents de l'ANC el dia que van presentar l'associació d'empresaris 'Anem per feina', una altra de les Eines de País impulsades per l'Assemblea.

Després d’aconseguir sacsejar la Cambra de Comerç de Barcelona i alinear-la amb la lluita per la independència ara Eines de País vol repetir l’operació a PIMEC. Ho ha anunciat avui, després que ahir el president durant 30 anys de la patronal de la petita i mitjana empresa, Josep González, anunciés per sorpresa que abandonava el càrrec i assenyalés el fins ara secretari general de la patronal, com a successor. El moviment d’Eines de País ha estat ràpid, atès que si no hi havia cap més candidatura abans del 12 de febrer, s’hauria proclamat Cañete nou president. Potser d’aquí les presses de González en anunciar la seva sorprenent decisió. Eines de País ha activat ja un compte a Twitter amb el nom EinesPimec en el qual anuncien que presentaran candidatura i convocant una roda de premsa per aquest dijous en la qual detallaran la proposta. Durant anys i panys les principals institucions econòmiques i les patronals van girar l’esquena als anhels de llibertat de Catalunya. Amb la victòria d’Eines de País a la Cambra i la presidència de Joan Canadell la realitat va fer un gir radical. Ara és l’hora de PIMEC. I és que la petita i mitjana empresa, en principal teixit econòmic del país, sap que la independència, és vital, ja no tan sols per a la prosperitat, sinó, en molts casos, per a la simple supervivència. La cita dels associats a PIMEC amb les urnes serà el 23 de febrer.

https://twitter.com/EinesPimec/status/1356860178440855555

https://twitter.com/EinesPimec/status/1356868955726614528