Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

Cs afirma que reiniciarà “la batalla” per aconseguir que Jové sigui suspès com a diputat

|

- Publicitat -

El diputat d’ERC Josep Maria Jové té un judici oral previst per presumpta malversació pels preparatius del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.  Ciutadans ja va demanar l’any passat que se’l suspengés com a diputat, però la Mesa del Parlament els ho va denegar, segons al·leguen, “sense cap explicació”. Per aquest motiu, aquest dimarts el líder de la formació taronja, Carlos Carrizosa, ha anunciat que ho tornaran a sol·licitar. “Reiniciarem la batalla”, ha dit.

L’objectiu de Cs és que a Jové se li apliqui “el mateix article” que a la presidenta de Junts i ara presidenta suspesa de la cambra, Laura Borràs, ja que entén que els càrrecs contra Jové –i també la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, que no són diputats– suposen “un delicte vinculat amb la corrupció”. És per això que ha criticat que no se li apliqui la mesura “per caprici d’ERC i dels grups independentistes”.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut