Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Elna celebra la segona edició de la Setmana Catalana

El municipi ho té tot a punt per reivindicar la cultura catalana una setmana després de la decisió de la justícia francesa en contra del català

|

- Publicitat -

Elna celebra la segona edició de la Setmana Catalana del 16 al 21 de maig. Tot i l’ofensiva de la justícia francesa contra l’ús del català als plens de la Catalunya del Nord, el municipi ho té tot a punt per reivindicar la cultura catalana amb conferències, concerts, espectacles i cine.

Publicitat

Les activitats, completament gratuïtes, inclouen la primera trobada d’escriptors de Catalunya del Nord (dimarts 16 a les 15 h), la projecció de l’exitós film ‘Alcarràs‘ (dimecres 17 a les 21 h), una conferència sobre la toponímia d’Elna a càrrec de Joan-Lluís Mas (dijous 18) o el concert de Miquel Pujado “Antologia de la cançó francesa” en llengua catalana (dissabte 20).

El diumenge 21 tindrà lloc el mercat de l’agermanament amb Castelló d’Empúries, que comptarà amb artesans i productors locals d’ambdós municipis. Així mateix, se celebrarà un debat sobre la sobirania alimentària i les seves perspectives transfrontereres que culminarà amb una caragolada.

Et pot interessar  Campanya de "solidaritat" per salvar la Maternitat d'Elna, deteriorada arran de la sequera
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió