Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Convoquen vaga a la Catalunya del Nord en defensa d’un sistema educatiu digne i segur

|

- Publicitat -

La Coordinadora Obrera Sindical (COS), el sindicat de classe dels Països Catalans, ha anunciat que s’adhereix a la vaga d’aquest dijous 13 de gener convocada a la Catalunya del Nord per exigir que els centres educatius comptin amb tots els mitjans necessaris per poder funcionar dignament.

Publicitat

“Des de l’inici de la pandèmia de la covid-19, s’ha generalitzat un descontrol i despropòsit normatiu que no han fet res més que demostrar més clarament la manca de mitjans dels quals disposem al sistema educatiu, i a la resta de serveis públics”, ha expressat la COS en un comunicat. Una situació que consideren que “no ha fet res més que esgotar i exasperar tota la comunitat educativa fins a nivells mai no vistos”.

A l’escrit critiquen la manca de substitucions, la gestió dels tests i de les absències de l’alumnat, que han agreujat l’ambient a les escoles i han degradat les condicions laborals. Així mateix, fan una crida a participar de la vaga i defensar activament la seguretat a les aules i el sistema sanitari. “El 13 de gener, totes i tots junts per fer possible una altra forma de gestionar tota aquesta crisi i per defensar l’educació!”, conclou el comunicat.

Et pot interessar  Crit de l'Esquerra Independentista per a "desbordar els carrers" l'11-S " i "tornar a situar el conflicte català sobre la taula"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió