Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023

Cambray es compromet amb la gratuïtat del 0-3 anys i cobrir la part que financen les famílies

|

- Publicitat -

El conseller d’Educació de la Generalitat, Josep González-Cambray, ha insistit en el compromís del Govern d’avançar en la gratuïtat de l’etapa educativa de 0-3 anys i incrementar la dotació econòmica per cobrir la part que financen les famílies. Ho ha dit en una interpel·lació del Grup PSC-Units, en la qual la diputada Esther Niubó ha reclamat més recursos als ajuntaments per finançar l’etapa educativa de 0-3 anys o subvencionar places.

Publicitat

Cambray ha destacat que fins ara una tercera part del finançament d’aquesta etapa corresponia al Govern, un altre terç als ajuntaments i un altre a les famílies, i afirma que l’objectiu del Govern és fer-se càrrec de “dues terceres parts per cobrir la part de les famílies”.

També ha assegurat que el Govern mirarà d'”ampliar l’oferta” de places en els cicles de Formació Professional en què més alumnes s’han quedat fora i no han pogut optar a una plaça, tot i que insisteix que és una etapa postobligatòria. “Mirarem d’ampliar l’oferta, però en cap cas garantir plaça a tots els alumnes que ho han sol·licitat, perquè és postobligatòria. El que hem de fer és adequar l’oferta i la demanda, sempre que respongui a l’ocupabilitat i necessitats del teixit empresarial del nostre entorn”, ha dit.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió