Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

La neu talla tres carreteres del Pirineu i obliga a circular amb cadenes en dues més

|

- Publicitat -

Les intenses nevades de les últimes hores i dies al Pirineu ha obligat a tallar diverses carreteres. Així, s’ha prohibit el pas de vehicles a la carretera C-28, al Port de la Bonaigua, pel risc d’allaus, a la BV-4024 al Coll de Pal, pel vent, i a la 4031 entre Castellar de n’Hug i la Molina. També són necessàries cadenes o pneumàtics d’hivern a la C-142b i a la C-28 per accedir al Pla de Beret, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Publicitat

Ahir dulluns al vespre La carretera C-16 registrva al vespre almenys deu quilòmetres de retenció cap a Barcelona al seu pas per Cercs (Berguedà), segons dades del Servei Català de Trànsit. Es tracta de la congestió més important d’aquest dilluns a la xarxa viària catalana coincidint amb l’inici de l’operació tornada del pont de la Constitució i la Puríssima, que s’acaba dimecres. La via, que uneix l’àrea de Barcelona i la Cerdanya a través del Bages i el Berguedà, també registra retencions menors a Urús, Riu de Cerdanya i Berga.

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió