Dijous, 6 d'agost de 2020 - Edició 742
La República

[Vídeo] One World Together At Home

Les millors estrelles del Pop-Rock en directe des de casa seva

Frederic Sabartés
Frederic Sabartés 19/04/2020

El Rock sempre ha respost, sempre ha participat en moments de crisis punyents. La llista és llarguíssima però es pot posar un inici al Concert per a Bangla Desh, l’1 d’agost de 1971, quan es va fer un concert, impulsat per George Harrison, que va passar la mà per la cara a les Nacions Unides i a tots els governs del món en recaptar ajuda per ajudar en unes terribles inundacions en aquell país asiàtic.

Quan la televisió era el rei de la comunicació, l’any 1985, en concret el 13 de juliol de 1985 a l’Estadi Wembley de Londres i a l”Estadi J. F. K de Filadèlfia es va celebrar el LIVE AID per recaptar fons en benefici de països de l’Àfrica oriental, en concret, d’Etiòpia i de Somàlia que patien una brutal sequera. Era l’època dels grans concerts monumentals. Quan l’un acabava, l’altre començava en una reedició del que se’n podria dir que en el regne del Rock mai no es ponia el sol.

I ara hem passat al confinament amb cada artista a casa seva i s’ha fet el ONE WORLD TOGETHER AT HOME amb una immensa llista de primeres figures tocant des de casa. Hi són tots i se la juguen: sense banda, sense vestits, sense atrezzo, sense tècnics de so, sense llums, sense efectes. És un vídeo que dura més de vuit hores:

Relacionats