Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Nogueras dispara contra els anuncis de Sánchez sobre habitatge: “Com pagaran totes les promeses que estan fent?”

"Es nota que estan en campanya electoral", ha etzibat Nogueras sobre les recents promeses de Sánchez de crear més habitatge social sense especificar-ne el finançament

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, no ha dubtat a l’hora de confrontar el president espanyol, sobre les recents promeses i anuncis que ha fet en matèria d’habitatge, a la vegada que ha criticat la llei d’habitatge pactada entre el govern espanyol, ERC i EH Bildu. “Com pagaran vostès totes les promeses que estan fent?”, ha preguntat Nogueras, que ha recordat el dèficit de l’estat espanyol. “Com compliran les promeses estant en números vermells?”, ha insistit.

Publicitat

“Es nota que estan en campanya electoral”, ha etzibat Nogueras el matí d’aquest dimecres, 26 d’abrill, a la sessió de control del Congrés de Diputats. Nogueras, imitant el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha dit que Sánchez “sembla el del miracle dels pans i els pisos” i ha insistit que el cap de l’executiu espanyol detalli com finançarà tots els anuncis d’habitatge que ha fet en les últimes setmanes. Uns anuncis que, de fet, ni tan sols els socis del PSOE al govern, Unides Podem, veuen amb bons ulls, i que també acusen al període preelectoral.

Paral·lelament, la portaveu de Junts al Congrés ha carregat contra la llei d’habitatge, criticant “no és bona” i que “no soluciona el gran problema”. “No estan legislant bé”, ha afirmat. Segons Nogueras, el govern espanyol no està donant seguretat jurídica als petits propietaris i ha reclamat que Sánchez expliqui quants habitatges públics ha construït en cinc anys i estan ara habitats.

Sánchez, per la seva banda, ha respost defensant les mesures impulsades i la situació econòmica de l’Estat. “Estem en la direcció correcta”, ha dit. El cap de l’executiu ha retret que Junts “està en l’antipolítica”. “Es troba a faltar una posició més constructiva per part del seu grup”, ha afirmat el president espanyol.

Et pot interessar  Raquel Sánchez torna a mofar-se dels catalans dient que ERC i Junts tenen un "relat victimista permanent" sobre Rodalies
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió