Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Neix Món Rural, el mitjà de l’agroterritori

L’Associació Territori i Sostenibilitat impulsa un nou diari digital que neix amb l’objectiu de reivindicar i posar en valor les zones rurals del país

|

- Publicitat -

Una de les principals novetats de la Diada de Sant Jordi és l’aparició de Món Rural, un nou diari digital que neix amb l’objectiu de reivindicar i posar en valor les zones rurals del país. Impulsat per l’Associació Territori i Sostenibilitat, el mitjà pretén exhaltar l’àmbit rural com un motor econòmic de Catalunya i a la vegada, la seva tasca de pulmó verd.

Publicitat

La missió de Món Rural és donar veu als professionals del sector, però també de les necessitats dels pobles i ciutats, de les diferents iniciatives emprenedores que s’hi porten a terme i projectes culturals. Per això, la redacció del digital està preparada per cobrir l’actualitat immediata, però també per oferir peces treballades a fons, tant reportatges com entrevistes en tots els formats.

En un intent de ser una plataforma capaç d’omplir un buit existent en els mitjans de comunicació, Món Rural comptarà amb un consell editorial format per persones expertes i coneixedores del territor, que es reunirà com a mínim cada tres mesos per valorar el funcionament del mitjà i aportar les millores que es considerin necessàries. En aquesta primera jornada, el digital ha publicat en portada una entrevista a Dionís Guiteras, alcalde de Moià i vicepresident de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió