Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Mor Juanjo Ferreiro, un dels fundadors històrics del PSC

Ferreiro, militant antifranquista, dirigent obrer i activista veïnal, va ser diputat del grup socialista al Parlament durant la primera legislatura de la democràcia

|

- Publicitat -

El polític i sindicalista Juanjo Ferreiro ha mort als 79 anys. Ferrero és considerat com un dels fundadors històrics del PSC i, precisament, ha estat el partit qui ha compartit la trista notícia en una piulada.

Publicitat

Ferreiro, militant antifranquista, dirigent obrer i activista veïnal, va ser diputat del grup socialista al Parlament durant la primera legislatura de la democràcia, entre el 1980 i el 1984. També va ser diputat a l’Ajuntament de Barcelona entre el 1983 i el 1995.

Missatges d’adeu 

El president del PSC i ministre de Cultura, Miquel Iceta, ha lamentat el traspàs de qui ha descrit com un “constructor de la unitat socialista”.


El candidat dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat la “gran petjada” de Ferreiro com a regidor de Nou Barris, “on va contribuir a la descentralització municipal i a millorar la qualitat de vida dels veïns”.


Et pot interessar  El ple de Barcelona fa un minut de silenci en record a la regidora d'ERC Marina Gassol

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió