Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Mor als 76 anys Aretha Franklin, la reina del Soul

Segons afegeix la publicació especialitzada TMZ, Franklin ha mort a la seva casa de Detroit, després d’una llarga batalla contra el càncer. La publicació assegura que l’artista estava acompanyada dels […]

Redacció 16/08/2018
Aretha Franklin / Wikipedia

Segons afegeix la publicació especialitzada TMZ, Franklin ha mort a la seva casa de Detroit, després d’una llarga batalla contra el càncer. La publicació assegura que l’artista estava acompanyada dels seus familiars i amics.

Aquesta setmana va saltar la notícia del greu estat de salut de la llegendària cantant, diagnosticada de càncer el 2010. Després de les primeres informacions, un familiar de l’artista va declarar dimarts passat que Franklin estava “conscient” i descansant a casa, malgrat estar “greument malalta”.

Nascuda el 25 de març de 1942 en Memphis (Tennessee) Aretha Franklin va gravar el seu primer disc amb tan sols 14 anys. Va ser el començament d’una carrera plena d’èxits, que li van valer a la coneguda com a ‘Reina del Soul’ un total de 18 premis Grammy. A més de ser nomenada en 2008 millor cantant de tots els temps per la revista Rolling Stone.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=STKkWj2WpWM]