Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Mishima se suma a les mobilitzacions del 21-D

El grup Mishima ha decidit no actuar aquest divendres a la Sala Apolo, ja que es vol sumar a les mobilitzacions anunciades arran de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. Ho […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 17/12/2018
Pla mig de David Carabén durant el concert de Mishima aquest divendres 31 d'agost de 2018 / ACN

El grup Mishima ha decidit no actuar aquest divendres a la Sala Apolo, ja que es vol sumar a les mobilitzacions anunciades arran de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. Ho han fet a través de Twitter amb el següent missatge: “Davant del volum que han anat agafant les diferents convocatòries d’aturada per al divendres 21 de desembre, hem decidit traslladar el nostre Concert de Nadal d’aquell dia l’endemà, 22 de desembre, també a la @Sala_Apolo (BCN) al mateix horari (21:00)” Així el concert seria aquest dissabte 22 de desembre a les 9 del vespre.


El grup liderat per David Carabén no és el primer que cancel·la el concert de Nadal per l’arribada dels Ministres a Barcelona. Obeses va anunciar la setmana passada que cancel·lava el mateix concert per tal de sumar-se a les “accions col·lectives de país” convocades el divendres. El grup argumentava la voluntat “explícita i absoluta” de participar en aquesta mobilització.