Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Messi no seguirà amb el Barça la temporada vinent

El Barça i Leo Messi separen els seus camins a causa d’impediments per formalitzar el contracte del futbolista argentí en un context en què la Lliga Espanyola perdria futbolistes d’alt nivell

Redacció
Redacció 05/08/2021
Imatge d'arxiu de Leo Messi

Segons les informacions recentment filtrades pel club, Leo Messi no seguirà la seva carrera esportiva amb el Futbol Club Barcelona. L’equip blaugrana ho ha notificat fa uns minuts en un comunicat en què es confirmava que l’argentí no continuarà defensant l’equip barceloní.

Malgrat que el club tenia dificultats per mantenir la massa salarial de futbolistes d’elit de la talla de Messi, el club havia fet diversos esforços per garantir-ne la continuïtat i havia arribat a un acord amb Messi.

A més a més, un altra de les problemàtiques que s’havien plantejat, és que Javier Tebas, president de la Lliga Espanyola de Futbol, va marcar un límit de massa salarial, que establia la normativa que els clubs haurien de complir.

Pel que fa al 10 del Barça, s’ha observat que el futbolista tenia una actitud de gratitud pel club que va decidir invertir en la seva carrera esportiva i s’havia compromès a seguir amb el culés, però no se li ha permès signar el contracte, ja que hauria topat amb “obstacles estructurals”.

L’acord de les dues parts entre club i jugador existia i, de fet, hi havia un contracte que s’estava negociant per ser signat. El Club i el jugador han explicat que lamenten profundament que no es puguin complir els desitjos de competir junts, encara que no s’ha concretat un únic factor que hagi influït en la decisió.

El comunicat ha inclòs la següent informació:

Malgrat haver-se arribat a un acord entre el FC Barcelona i Leo Messi i amb la clara intenció de les dues parts de signar un nou contracte en el dia d’avui, no es podrà formalitzar a causa d’obstacles econòmics i estructurals (normativa de LaLiga espanyola).

Davant d’aquesta situació, Lionel Messi no continuarà lligat al FC Barcelona. Les dues parts lamenten profundament que finalment no es puguin complir els desitjos tant del jugador com del Club.

El Barça vol agrair de tot cor l’aportació del jugador a l’engrandiment de la institució i li desitja el millor en la seva vida personal i professional.

Seguim treballant per ampliar informació.