Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Més per Menorca diu que “serà valenta i forta davant la dreta i l’extrema dreta”

|

- Publicitat -

Més per Menorca va reconèixer diumenge a la nit no haver obtingut els resultats esperats i va lamentar que les principals institucions de les illes hagin caigut en mans de la dreta. «No hi haurà govern progressista a les Illes ni a Menorca», va recordar el conseller electe Josep Juaneda.

Publicitat

Tot i així, Juaneda va posar en valor que Més per Menorca ha sumat més de 6.800 vots, 2 consellers i 2 diputats i que ha aguantat l’envestida de la dreta i l’extrema dreta tot conservant un 17% dels vots.

«Hi ha una força progressista, ecologista i amb visió de país», va dir Juaneda, i «serem valents i forts davant la dreta i l’extrema dreta», va afegir-hi.

Juaneda, que estarà acompanyat per Noemí García al Consell Insular, va assegurar que no decebran als votants: «Continuarem fent feina des d’aquí, com hem fet sempre. Les nostres idees i noltros hi serem sempre».

El diputat electe, Josep Castells va afegir-hi que, des del Parlament, –on estarà acompanyat de Joana Gomila– seguiran defensant els interessos de Menorca per davant de tot «perquè si ho hem fet  fins ara amb un govern d’esquerres, amb més força ho farem ara davant un govern de dretes».

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió