Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Més País a Catalunya comença el seu procés constituent que acabarà al maig amb el congrés fundacional

|

- Publicitat -

Més País a Catalunya ha començat el seu procés constituent que culminarà al mes de maig, quan es preveu que se celebri el Congrés fundacional de la formació. L’organització -liderada per Íñigo Errejón a l’Estat- ha reunit aquest dissabte a Santa Coloma de Gramenet els seus delegats territorials i sectorials a Catalunya i ha aprovat donar el tret de sortida al seu procés congressual, que asseguren que s’inicia “amb esperit federal, republicà i democràtic”. De fet, la formació afirma que pretenen crear “una organització federal fraternalment coordinada amb la resta d’organitzacions federades a Más País”.

Publicitat

“Som una força política que defensa la transició verda, el feminisme i la justícia social com a projectes de transformació col·lectiva, igualitaris i democratitzadors”, afegeixen en un comunicat a premsa.

Com van explicar abans de la trobada d’aquest dissabte, a la reunió hi estaven convocats tots els inscrits de les diverses estructures territorials i sectorials del partit, en total unes 1.300 persones. A més, també afegien que amb la convocatòria del Congrés es pretén “dissenyar l’estratègia política, enfortir i estendre l’organització” i dotar-se de recursos que els permetin “augmentar considerablement” els vots obtinguts a les eleccions del 10 de novembre, quan no van obtenir representació a Catalunya.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió