Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Més concerts que només passen per Catalunya: Beyoncé aterra amb el ‘Renaissence Tour’ a Barcelona

Beyoncé se suma a artistes com Coldplay, Elton John i Bruce Springsteen que en les seves esperades gires musicals només han actuat a Barcelona

|

- Publicitat -

La reconeguda cantant i icona de la indústria de la música, Beyoncé, arriba aquest dijous 8 de juny a la nit a Barcelona amb el seu aclamat ‘Renaissance World Tour’. El concert, que se celebra a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, ha exhaurit les entrades i que serà l’únic que la cantant celebrarà tant a Catalunya com a la resta de l’Estat espanyol. Així, Beyoncé se suma a artistes com Coldplay, Elton John i Bruce Springsteen que en les seves esperades gires musicals només han actuat a Barcelona. 

Publicitat

Beyoncé oferirà una experiència inoblidable als assistents, repassant els èxits de la seva carrera i del nou disc, ‘Renaissence’, com ara ‘Plastic off the sofa’, ‘Cozy’, ‘Break my soul’, ‘Flaws and all’, ‘Crazy in love’ i ‘Love on top’. La gira, que va començar amb un impressionant concert de tres hores al Friends Arena d’Estocolm el passat 10 de maig, marca el retorn de la cantant als escenaris després de cinc anys d’absència.

Amb un total de 56 dates, el ‘Renaissance World Tour’ recorrerà diverses ciutats d’Europa durant els mesos de maig i juny, per després traslladar-se a Amèrica del Nord des de juliol fins a setembre.

Et pot interessar  VIDEO | Protecció Civil provarà el dijous el sistema d'alertes a la demarcació de Barcelona
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial