Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Mas: “La política espanyola no serà capaç d’oferir una bona opció per Catalunya”

L’expresident de la Generalitat creu que Toni Comín i Carles Puigdemont seran eurodiputats

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 21/06/2019
Artur Mas, expresident de la Generalitat / PDeCAT

Artur Mas no es mostra confiat que Pedro Sánchez i la resta de líders espanyols “siguin capaços d’oferir una bona opció per Catalunya”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l’expresident de la Generalitat creu que Carles Puigdemont i Toni Comín seran eurodiputats.

“L’objectiu de la independència el tenim, però hem de traçar un altre camí per fer-ho possible”, ha expressat Mas. Respecte del futur de Junts per Catalunya i el PdeCAT, l’expresident assegura que la marca iniciada per Puigdemont “s’ha de convertir en un partit polític per ella mateix”.

Sobre un hipotètic retorn a la primera línia de la política, Artur Mas manté “viu” el seu compromís, però de la mateixa manera no “té ganes” de presentar-se a unes eleccions com a candidat. Un cop finalitzat el cicle electoral de les municipals i les europees, entre altres, Mas també ha parlat de l’estratègia que, segons el seu criteri, ha de seguir l’independentisme. “El somriure i la manifestació és una actitud, però amb això no en tenim prou”, afirma el líder demòcrata.