Edició 2191

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de juliol del 2024
Edició 2191

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de juliol del 2024

Manuel Valls no admet que sigui un xenòfob i demanda Borràs i Aragonès

|

- Publicitat -

El regidor de BCN Canvi a l’Ajuntament de Barcelona Manuel Valls ha interposat una demanda de conciliació prèvia a la querella contra el vicepresident de la Generalitat i candidat d’ERC a les eleccions catalanes, Pere Aragonès, i contra la candidata de Junts, Laura Borràs. L’acció és per presumptes delictes de calúmnies i injúries greus arran de les afirmacions que tots dos candidats a la presidència de la Generalitat van fer en uns debats electorals, quan el van titllar de ‘xenòfob’ i ‘deportador’, segons els escrits que ha consultat Europa Press.

Publicitat

Valls ha presentat als jutjats de primera instància de Barcelona dues demandes d’acte de conciliació perquè se citi els dos demandats i compareguin als jutjats perquè reconeguin els fets. Segons l’escrit, Laura Borràs va afirmar durant el debat de ‘La Vanguardia’: “A la senyora (Jéssica) Albiach li dic: lliçons de democràcia d’algú que accepta vots d’un deportador de persones, l’única persona que ha deportat persones després de la Segona Guerra Mundial per estar a l’alcaldia, les justes”, al·lusions que feien referència a Manuel Valls.

Sobre Pere Aragonès assegura que en el debat de TVE va manifestar: “El que no podem fer com vau fer a Barcelona és acceptar els vots dels xenòfobs per participar d’un govern”, també al·ludint a Valls. En els escrits, demana que se citi Laura Borràs i Pere Aragonès en un acte de conciliació perquè reconeguin el caràcter calumniós de les expressions, i demanin disculpes “per l’afront que ha suposat per a l’honor personal” de Manuel Valls, a més de publicar aquestes disculpes en el mateix mitjà televisiu o en un diari de màxima difusió.

En cas de no acomplir aquesta conciliació, “es dona per advertida de l’exercici de l’acció penal i civil reparatòria” per cometre un presumpte delicte de calúmnies o d’injúries greus, avisa el regidor de BCN Canvi.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut