Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

L’odi unionista per fer diners: creen una empresa per enviar ‘rojigualdas’ als presos polítics i exiliats

Un dels creadors de la iniciativa catalanòfoba explica que els clients que han fet ús del seu servei han enviat quasi totes les banderes espanyoles a diferents seus d'ERC i que la majoria són afins a VOX

|

- Publicitat -

Tres joves d’Almeria i un de Madrid han vist que l’odi unionista contra Catalunya els pot servir per fer diners. Sota el nom ‘Apadrina un independentista’, han creat una empresa per enviar banderes espanyoles a persones republicanes: per deu euros, el client rep una bandera i envia una altra a l’independentista que triï; per vint rep dues i envien algunes més i per cent demanen deu i remeten 15 més on decideixin.

Publicitat

A més, segons la història que ha explicat ‘El Confidencial’, si algú paga 25.000 euros, els fundadors de la companyia viatgen al Parlament, a Bèlgica i a alguna presó per lliurar les banderes d’Espanya en mà als polítics independentistes, presos polítics i exiliats catalans; a més de gravar un documental sobre el periple i enviar 2.500 banderes més. Per 500.000 euros, es plantegen batre el rècord Guinness a l’elaboració de la bandera més gran de la història i enviarien 25.000 més.

Un dels creadors de la iniciativa catalanòfoba -que, a més, es fa dir Jordi al mitjà de comunicació- explica que els clients que han fet ús del seu servei fins al moment han enviat quasi totes les banderes a diferents seus d’ERC i que la majoria són afins a VOX. D’altra banda, admet que estan usant el judici de l’1-O (que pot suposar penes altíssimes de presó a 12 persones per organitzar un referèndum pacífic i democràtica) per a fer negoci.

Et pot interessar  "Esto es España": espanyolistes ataquen el camp de la UE Siurana el dia abans del debut de lliga
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió