Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

L’OCB renova la seva pàgina web

|

- Publicitat -

L’Obra Cultural Balear acaba de posar en marxa la seva nova pàgina web que es pot trobar al domini www.ocb.cat. L’entitat cultural celebrarà el seu 60è aniversari el proper 31 de desembre. Tal com expliquen a la seva pròpia pàgina web, l’associació va ser “impulsada per Francesc de Borja Moll, que acabava de culminar l’altra gran obra de la seva vida, el Diccionari Català-Valencià-Balear”. L’entitat es va posar en marxa amb 31 socis inicials i la primera junta directiva va ser presidida per Miquel Forteza. L’OCB explica que “continua fidel als seus objectius fundacionals i és a Mallorca l’entitat de referència en defensa de la llengua pròpia, la cultura que s’hi expressa i el dret a l’autogovern”.

Publicitat

Amb motiu d’aquest 60è aniversari, l’OCB ha posat en marxa diverses iniciatives, entre les quals hi ha la creació d’aquesta nova pàgina web. La web anirà acompanyada també d’una nova imatge corporativa de l’entitat i del disseny i llançament del logo commemoratiu.  Altres accions relacionades amb el 60è aniversari seran l’edició especial del calendari anual de l’OCB, la celebració de la Nit de la Cultura dedicada al 60è aniversari, la producció d’un documental audiovisual específic, l’organització d’itineraris culturals guiats per la Calatrava i els diferents espais del centre històric de Palma relacionats amb la història de l’OCB i primera fase de la digitalització del fons documental d’imatges.

 

Et pot interessar  La Federació Llull exposa per carta als representants permanents de la UE per què és necessària l'oficialitat del català
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió