Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

L’oasi de Rajoy a Santa Pola: obté una nova plaça a Madrid

L’expresident del Govern d’Espanya i del Partit Popular Mariano Rajoy ha obtingut plaça com a registrador de la propietat al registre mercantil número 5 de Madrid, situat en ple Passeig […]

Redacció 27/07/2018
L'expresident del Gobierno Mariano Rajoy / EP

L’expresident del Govern d’Espanya i del Partit Popular Mariano Rajoy ha obtingut plaça com a registrador de la propietat al registre mercantil número 5 de Madrid, situat en ple Passeig de la Castellana.

Així consta en una resolució del concurs de la Direcció general dels Registres i del Notariat, recollida per Europa Press, en la qual, entre els més de seixanta sol·licitants, figura Rajoy, que en l’actualitat ostenta una plaça de registrador a la localitat de Santa Pola (Alacant).

D’aquesta manera, l’expresident de la formació popular podria deixar la ciutat alacantina a la qual es va traslladar fa poc més d’un mes per a reincorporar-se a la seva plaça.

35 anys després

L’excap de l’Executiu va demanar el seu reingrés al cos de registradors de la propietat després de 35 anys en primera línia política i després de presentar la renúncia al seu escó al Congrés i de deixar la presidència del Partit Popular.

D’acord amb el document que arreplega el portal web del Ministeri de Justícia, a més de Mariano Rajoy hauria aconseguit plaça al registre de la propietat de Madrid número 54 la seua germana Mercedes Rajoy, actualment a Getafe.