Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Lluís Puig explica l’enigmàtica piulada que donava a entendre que havia deixat l’exili per tornar a Catalunya

El candidat a l’alcaldia de Terrassa per JxCat ha volgut reivindicar que “si es fan intervencions mèdiques a distància” també es pot “fer vida política activa”

Marina Bou Cabero 06/05/2019
Pla curt de l'exconseller Lluís Puig a l'acte de protesta de l'ANC a Brussel·les el 17 de febrer del 2019. (horitzontal)

Lluís Puig ha fet avui una piulada que ha provocat que tota la premsa (catalana i espanyola) es preguntés si havia abandonat el seu exili a Bèlgica per a visitar aquest diumenge Catalunya. Concretament, el candidat a l’alcaldia de Terrassa per JxCat​ ha penjat una fotografia feta des de la Mola, a Sant Llorenç del Munt, des d’on ha dit que podia veure aquesta ciutat.

Després de l’enrenou, Puig ha explicat a la xarxa el motiu de la seva enigmàtica piulada. “He fet el tuit per fer entendre que al segle XXI es poden veure i viure les coses de moltes maneres”, ha dit, per a reivindicar que “si es fan intervencions mèdiques a distància” també es pot “fer vida política activa”. “Volem una societat digital de futur?”, ha preguntat. A la mateixa publicació, ha demanat fotografies de Terrassa amb el hastag #terrassaprioritat sense desvelar perquè vol les imatges.