Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Lliçó d’un batlle sobiranista a Carrizosa: ataca el seu municipi per un llaç groc i el convida a cantar havaneres

LLiçó de l’alcalde de la petita localitat de Tona, Josep Salom (CDC), al portaveu de Ciudadanos al Parlament, Carlos Carrizosa, en contestar-li per carta un tuit en que el de la […]

Redacció
Redacció 29/08/2018
El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, en una atenció als mitjans/ Ainoa Blaya

LLiçó de l’alcalde de la petita localitat de Tona, Josep Salom (CDC), al portaveu de Ciudadanos al Parlament, Carlos Carrizosa, en contestar-li per carta un tuit en que el de la formació taronja carregava contra el govern municipal pel cartell de la Festa Major d’enguany. Hi apareix un llaç groc en solidaritat amb els presos polítics i, per això, Carrizosa va esbombar fa uns dies que a Tona “només són benvinguts els que se sentin identificats amb el llaç groc”.

En la carta del batlle, que ha avançat ‘El Nacional’, aquest convida a Carrizosa a participar en els actes finals de la festa (concretament, a un concert d’havaneres aquest dissabte) per tal que pugui conèixer el municipi i els seus veïns abans de carregar contra ells. Diu Salom que a Tona són benvingudes “totes les persones de pau, amb valors, humanitat, dignitat i respecte”. La resposta de Carrizosa és bastant previsible.