Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

L’insultant nom de la societat que el PP de Madrid va usar per amagar factures del seu finançament irregular

Apareix en un nou informe de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil

|

- Publicitat -

‘Paquí Pallá SL’. Aquest és el nom que el PP de Madrid va posar a una (hi havia altres, que els servien per diversificar pagaments i pagar menys impostos) de les societats que usava per amagar factures i altres moviments relacionats amb el finançament il·legal del partit detectat en les trames de corrupció ‘Púnica’ i ‘Lezo’. Ho ha avançat la Cadena SER, després de tenir accés a un nou informe de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil.

Publicitat

El document corroboraria el finançament il·legal del partit durant la campanya d’Esperanza Aguirre per presidir la Comunidad de Madrid el 2011. A banda dels diners en negre, l’informe també apunta (i acredita) al desviament de fons públics per a pagar la campanya electoral, així com subvencions falsejades i desviades per a un Congrés del PP i fins i tot pel sopar de Nadal.

El document assenyalaria a Beltrán Guriérrez, Francisco Granados o Borja Sarasola com a principals responsables, tot i que també apareixen altres noms com el de l’exconseller d’OHL, Javier López Madrid.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió