Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

L’humor de Les Luthiers torna a Catalunya

El sextet argentí farà vuit actuacions al principat

|

- Publicitat -

El grup humorístic Les Luthiers torna a Catalunya amb l’espectacle recopilatori Viejos Hazmerreíres, amb Barcelona com a primera parada els dies 8, 9 i 10 de març a l’Auditori del Fòrum. El 12 de març seran al teatre Kursaal de Manresa, el 14 i 15 de març al Teatre Auditori de Sant Cugat i el 17 de març al Teatre Auditori de Granollers. En la presentació de l’obra aquest dijous, Carlos López Puccio ha confessat que amb el seu humor “s’hi ha de sintonitzar”, i que Barcelona “té una bona quota” de l’humor “refinat” que ells ofereixen. “Crec que oferim un producte escàs. Un dels pocs germans que sentim que hi ha al mon és el Tricicle”, ha assegurat l’integrant de Les Luthiers. Amb un espectacle que recull números dels anys 80 i 90 però renovats, el grup argentí promet continuar unint música i humor amb el “cuidat ús de l’idioma i les seves ambivalències”.

Publicitat

Viejos Hazmerreír es es va estrenar el 2014 a l’Argentina i conté les peces més celebrades pel públic del més de mig segle de trajectòria del sextet. Loas al cuarto de baño, Amor a primera vista o Dilema de amor són alguns dels números que es poden veure a l’espectacle d’aproximadament dues hores. Radio Tertulia és l’obra que serveix de fil vertebrador de tot l’espectacle. A través d’un “absurd” programa de radio, Les Luthiers fan un repàs de temes ben variats com la genètica i la reproducció assistida, informació esportiva, comenten l’argument d’una telenovel·la o la informació meteorològica. Tot això acompanyat per la música de London Inspection, un grup anglès a qui entrevisten.

Et pot interessar  VÍDEO | La cançó sobre el català al Congrés que ironitza amb la situació actual dels catalanoparlants
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial