Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

Levy acusa Borràs de “supremacista”

EP- La diputada del PP al Parlament de Catalunya Andrea Levy ha acusat aquest dissabte a la consellera de Cultura, Laura Borràs, de tenir una “actitud supremacista” i ha explicat […]

Redacció
Redacció 03/11/2018

EP- La diputada del PP al Parlament de Catalunya Andrea Levy ha acusat aquest dissabte a la consellera de Cultura, Laura Borràs, de tenir una “actitud supremacista” i ha explicat que ha presentat una bateria de preguntes al Govern per saber si això guia l’acció del seu Departament.

En un comunicat aquest dissabte, el PP català ha explicat que Levy vol saber “si la diferenciació entre catalans i espanyols nascuts a Catalunya segueix vigent en l’acció de la Conselleria i com afecta això a la relació entre el ciutadà i l’Administració”, referint-se a un tweet que Borràs va publicar el 2011.

En relació al manifest que demanava el català com a única llengua oficial a Catalunya, que la consellera va signar el 2016, Levy preguntarà “si la Conselleria de Cultura ha iniciat alguna acció en aquest sentit”.

Levy ha comentat que “la ideologia de la Consellera de Cultura es resumeix a considerar catalans únicament a aquells que són independentistes” i creu que Borràs opina que els no sobiranistes no mereixen la consideració de catalans.

La diputada del PP assegura que és necessari que el Govern “es pronunciï sobre aquest tema i saber com està afectant aquestes consideracions als serveis que reben la ciutadania”.